Tagtik

De geheime betekenis van een 'Johny Depp shot' op café

Een bar is plots wereldnieuws geworden omdat er een drankje werd geïntroduceerd om mannen te helpen die mogelijk hulp nodig hebben.

De onbekende taverne heeft een bordje neergezet waarop staat dat je het personeel discreet kunt laten weten als je in de problemen zit als je een shotje besteld dat vernoemd is naar Johnny Depp. "Als je je onveilig of bang voelt, kom dan gewoon naar de bar en bestel een shot van Johnny Depp", staat er op het bord te lezen. Er zijn drie versies van het shotje en ze zullen verschillende reacties van het barpersoneel mogelijk maken.

Bestel je het Johnny Depp shot 'neat', dan word je veilig uit de bar begeleid door een medewerker. Als je eentje 'on the rocks' bestelt, zal een barmedewerker een taxi voor je bellen. En als je het met limoen vraagt, dan belt de bar de politie. "We gaan discreet en zonder poespas met de zaken om", staat op het bord.

Hiermee heeft de bar dus een 'mannelijke' versie gemaakt van het 'Angel Shot', dat ingevoerd werd om vrouwen te helpen die zich onveilig of ongemakkelijk voelen vanwege andere klanten. Het Angel Shot wordt geprezen omdat het vrouwen zo een subtiele manier geeft om hulp te vragen in een lastige situatie. Deze methode wordt in steeds meer bars in de hele wereld ingevoerd.

(Skwadra by Tagtik/Source: Ladbible/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren