Tagtik

Dit wil Martien Meiland nog proberen voor hij sterft

Martien Meiland heeft in de eerste aflevering van zijn podcast ‘Wat goéééd’, die hij samen met Erica Renkema presenteert, onthult dat hij ooit eens paddo's wil proberen.

In een aflevering van ‘Boerderij van Dorst’ vertelde Katja Schuurman presentator Raven van Dorst dat ze door het gebruik van paddo's bepaalde inzichten kreeg over haar scheiding van chef-kok Freek van Noortwijk. Vervolgens laat Martien zijn licht schijnen over paddo's.

“Zou jij dat durven, zo'n paddo nemen?’’, vraagt Renkema hierop aan Meiland. “Ik zou wel een keer willen ervaren wat zo'n paddo met je doet”, is zijn antwoord. “Maar dan moet jij er wel bij zitten, want stel je voor dat je een toeval krijgt.” Renkema ziet een hallucinerende trip minder zitten. “Ik zou het niet durven’’, biecht ze op.

Meiland zet de paddo's meteen op zijn to-dolijst en stelt dat hij ze voor hij doodgaat wel een keer wil ervaren. Zijn 65ste verjaardag vindt Renkema een uitgelezen moment voor de paddotrip. “Dan kopen wij een doosje met paddo’s”, belooft Renkema de ‘Chateau Bijstand’-ster.

(Skwadra by Tagtik/Source: Wat goéééd/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren