Tagtik

"Zuckerberg is één van de machtigste idioten ter wereld"

Pink Floyd medeoprichter Roger Waters denkt er niet aan om Facebook de toelating te geven om 'Another brick in the wall' te gebruiken in een reclamecampagne op Instagram.

Op een congres waar steun werd betuigd aan Wikileaks-oprichter Julian Assange, las Waters een e-mail voor die hij naar eigen zeggen van Mark Zuckerberg ontvangen had met de vraag om het muzieknummer te mogen gebruiken. In de brief stond geschreven dat Facebook vond dat de kern van het lied ook vandaag nog steeds overheersend en noodzakelijk is.

"Dus in een bericht van Mark Zuckerberg aan mij dat vanmorgen in m'n mailbox binnenkwam, bood hij mij een enorme hoeveelheid geld voor de rechten van het lied, mijn antwoord is: 'Fuck you! No fucking way!'", deed Pink Floyd mede-oprichter Roger Waters zijn verhaal. "En ik deel dit alleen met jullie omdat ik het een verraderlijke trend vind van hen om absoluut alles te willen overnemen."

Waters ging verder en noemde Zuckerberg "een van de machtigste idioten ter wereld". Hij stelt zich zelfs de vraag hoe hij zijn imperium in godsnaam kon opbouwen: "Hoe kwam deze kleine lul, die begon met te zeggen: 'Ze is mooi, we geven haar een 4 op 5'", Ze is lelijk, we geven haar een 1' – hoe heeft hij in godsnaam macht vergekregen?".

(Skwadra by Tagtik/Source: NME/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren