Tagtik

Politie pakt Belgische man op die door Nederlandse pedojager in de val werd gelokt

Een Belgische vijftiger uit Langemark-Poelkapelle is door een Nederlandse pedojager in de val gelokt in een bos in Nederland.

De Belg dacht dat hij met een 12-jarig Nederlands meisje had afgesproken om seks te hebben, maar dat bleek een val te zijn die een Nederlandse pedojager had opgezet om de Belg publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. De Nederlander plaatste de beelden van hun ontmoeting op social media.

De Nederlander deed zich via Facebook voor als een 12-jarig meisje en lokte zo de West-Vlaming in de val.

“Is het je droom om een 12-jarige te ontmaagden?”, vraagt de pedojager de Belg aan de rand van het Nederlandse bos. “Misschien wel”, klinkt het aarzelend. “Ik ben eenzaam, heb niet veel vrienden. Ik vond het een leuk gesprek. Contact met vrouwen van mijn eigen leeftijd lukt niet meer dus zoek ik jongere meisjes op. Misschien had ik zo jong niet mogen gaan… Ik krijg anders van niemand aandacht. Op datingsites reageert niemand op mijn profiel. Maar zoiets heb ik nooit eerder gedaan. Ik heb geen kwade bedoelingen, ben geen viespeuk.” “Als het met wederzijdse toestemming is…”

De politie van de zone Arro Ieper en het parket zijn op de hoogte en openden een onderzoek. De verdachte die op de beelden te zien is, werd dinsdag gearresteerd en zal worden verhoord.

(Skwadra by Tagtik/llustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren