Tagtik

Stierf Britse toerist bij seksspelletje in Italiaans hotel?

Een Britse makelaar is om het leven gekomen in een hotelkamer waarin hij samen met zijn 43-jarige vriendin verbleef in het Italiaanse Firenze.

Nadat andere hotelgasten geklop en geroep uit de bewuste kamer hoorden komen, verwittigden ze de receptie. Een kamermeisje ging 's nachts op de deur van hun hotelkamer kloppen om te checken of alles ok was. Een bebloede vrouw deed de deur open. In de kamer lag een Britse toerist dood op bed. De vrouw was zwaargewond en had snijwonden en kneuzingen over haar hele lichaam.

De hulpdiensten snelden naar het hotel en de vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is intussen stabiel. Voor haar echtgenoot kon geen hulp meer geboden worden, hij was reeds overleden toen de hulpdiensten in het hotel arriveerden.

Volgens de politie is een seksspelletje helemaal verkeerd gelopen tussen het koppel uit Manchester. Een forensisch team onderzoekt de kamer en zodra haar toestand het toelaat, zal de zwaargewonde vrouw ondervraagd worden.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren