Tagtik

Dood en gecremeerd, maar hij komt opnieuw tot leven na enkele maanden!

Een man die officieel dood werd verklaard door Multnomah County in de Verenigde Staten, werd maanden later levend aangetroffen. Zijn familie ontving een volle urne, maar dat bleek uiteindelijk om as van een vreemde te gaan.

De forensische arts van Multnomah County verklaarde een man uit Portland officieel dood, maar ontdekte maanden later dat diezelfde man nog springlevend was.

Een woordvoerder van de arts van Multnomah County geeft toe dat er op 11 september vorig jaar een fout is gemaakt toen Tyler Chase, een 23-jarige inwoner van Portland, dood werd verklaard na een overdosis.

Chase is springlevend!
Tyler Chase (23) verbleef al enkele maanden in een drugsbehandelingsprogramma nadat hij op straat had geworsteld met een drugsverslaving en al een aantal jaren geen contact had gehad met zijn familie.

Wanneer hij naar de sociale dienst ging en zijn identiteitskaart afgaf, vertelde men hem dat hij eigenlijk officieel dood was verklaard. De jongeman was in shock. 

Wat Chase niet wist, was dat zijn familie zelfs een officiële overlijdensakte had ontvangen en een urne gevuld met as, die eigenlijk die van een vreemdeling was. 

Wat een blunder!

(Tagtik/Source: Fox 12/Illustration: Creative Common under license CC BY SA 2.0)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren