Tagtik

Moeder maakt misbruik dochters mogelijk: 6 jaar cel

Een moeder die haar twee dochters liet misbruiken door haar nieuwe partner, is maandag in de rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot 6 jaar cel. De man zelf stond niet terecht, want hij stapte in 2014 al uit het leven.

De feiten speelden zich af na de echtscheiding van de vrouw in 2010, toen de twee meisjes 6 en 9 jaar oud waren, maar kwamen pas in februari 2020 aan het licht. 

Na een verklaring van een van de meisjes startte het Antwerpse gerecht een onderzoek. De rechter oordeelde dat de vrouw schuldig was aan de haar ten laste gelegde feiten: verkrachting van twee minderjarigen, het maken en verspreiden van pornografische beelden met minderjarigen, en schuldig verzuim. De strafrechter legde haar een straf van zes jaar cel op.

(Fausto by Tagtik/Source: GvA/Picture: Pixabay)

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je in België terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Denk je aan zelfmoord? We zijn er voor je. Je kunt in Nederland met ons geheel anoniem bellen of chatten. Bel gratis 0800-0113 Chat met ons.

 

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren