Tagtik

“Ik haat Taylor Swift”

16 September 2024 09:49 De voormalige Amerikaanse president Donald Trump schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context. Toch wel een opvallende boodschap voor een 78-jarige man met levenservaring.

Poging tot moordaanslag op Trump op golfterrein: dit weten we al

16 September 2024 09:02 Republikeins presidentskandidaat Donald Trump lijkt opnieuw aan een moordaanslag te zijn ontsnapt. De FBI onderzoekt de vermoedelijke poging tot moordaanslag. We delen met jullie de informatie die al gepubliceerd werd door de Amerikaanse autoriteiten en pers ter plaatse.

Paus is tegen Kamala Harris en tegen Donald Trump

14 September 2024 13:06 Voor wie paus Franciscus daadwerkelijk zou stemmen als hij een Amerikaans staatsburger zou zijn, weten we niet. Maar de baas van de katholieke kerk maakte wel duidelijk dat hij niet achter Donald Trump en Kamala Harris staat.

Geïrriteerde Trump weigert rematch met Harris na nederlaag in eerste debat

13 September 2024 09:32 Het is een pijnlijke nederlaag voor de Republikeinse presidentskandidaat. Trump ging net iets te vaak de mist in en vertelde te veel onwaarheden tijdens het eerste grote televisiedebat met zijn rechtstreekse concurrente Kamala Harris. En dat merkten ook zijn Repiblikeinse achterban én media die normaal gezien traditioneel zijn kant kiezen, op.

De drie grootste leugens die Trump vertelde in het debat

11 September 2024 10:05 Voormalig Amerikaans president Donald Trump werd de afgelopen jaren al op heel wat leugens betrapt. En ook tijdens het eerste grote debat met zijn democratische tegenstandster, nam hij meermaals een loopje met de waarheid. We zetten hier voor jullie de drie grootste onwaarheden die Trump vertelde tijdens het debat op een rijtje.