Tagtik

Zij is de enige die Biden kan vervangen en Trump verslaan!

03 July 2024 14:10 Als Joe Biden zich zou terugtrekken om plaats te maken voor een andere Democratische kandidaat in de race om het Witte Huis, zou alleen Michelle Obama meer stemmen kunnen winnen dan Donald Trump. Dat blijkt uit een onderzoek van het instituut Ipsos dat op dinsdag 2 juli werd gepubliceerd.

"Als je op Trump stemt, praat ik niet meer met je"

03 July 2024 12:47 Een opvallend fragment uit een discussie tijdens een persinterview op Wimbledon wilden we jullie niet onthouden. Voor de microfoon: 2 coryfeeën uit de tenniswereld, Martina Navratilova en Chris Evert, voormalige winnaars van het Grand Slam-tennistoernooi in Londen.

'Denk gauw na over staakt-het-vuren, Zelenski'

02 July 2024 15:17 De Hongaarse premier Viktor Orban heeft tijdens zijn bezoek aan Kiev de Oekraïense president Volodimir Zelenski gevraagd om na te denken over een snel staakt-het-vuren. Dat zou volgens de Hongaarse sympatisant van Poetin de vredesbesprekingen immers kunnen versnellen.

Politie vermijdt staatsgreep in Oekraïne

01 July 2024 11:50 Zondag heeft de politie vier mannen opgepakt die een staatsgreep planden in Kiev. De groepering was al enige tijd actief op social media. In die berichten op sociale media probeerden ze voortdurend de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen en er werd zelfs opgeroepen tot een staatsgreep. 

Overmoedige Macron speelt met vuur en verbrandt zich opnieuw aan extreemrechts

01 July 2024 10:32 De Franse president wou zijn bevolking een kans geven om van mening te veranderen en de klinkende overwinning van Rassemblement National drie weken geleden in de Europese verkiezingen uit te vegen met een heropstand van zijn alliantie Ensemble. Maar dat pakt helemaal verkeerd uit. Frankrijk stemt ook extreemrechts bij deze door Macron zelf vervroegde parlementsverkiezingen. En dat bezorgt de overmoedige Franse president nog meer problemen.