Tagtik

'Trumps gedrag baart specialisten zorgen'

Met de presidentsverkiezingen in aantocht staan Kamala Harris en Donald Trump nek aan nek in de peilingen. En in deze race om het Witte Huis gebruikt de Republikeinse kandidaat elke truc uit het boek om zichzelf op te laten vallen en kiezers voor zijn zaak te winnen. 

Tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania op maandag danste de voormalige Amerikaanse president bijna 30 minuten lang op zijn favoriete nummers. Dat zorgde voor verrassende beelden: Donald Trump onderbrak zijn toespraak en deed aarzelend een paar danspasjes. 

Kamala Harris beschrijft zijn gedrag als onstabiel. Later in de nacht van 14 oktober nam de Democratische kandidaat ook deel aan een bijeenkomst in Pennsylvania, waar ze publiekelijk vraagtekens zette bij de gezondheidstoestand van haar tegenstander. 

Dit is niet de eerste keer dat de fysieke en mentale toestand van de kandidaten zwaar bekritiseerd wordt in deze campagne. En in tegenstelling tot Harris heeft de 78-jarige voormalige zakenman geen officieel gezondheidsonderzoek laten doen. Iets om je zorgen over te maken? 

(SR and Manon Pierre for Tagtik/Source: France Info/Picture: Pixabay)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren