Tagtik

Kwik stijgt tot 21 graden komende dagen in Vlaanderen

Zondag is het in de meeste streken eerst zonnig. Naar de middag toe en in de namiddag ontstaan er stapelwolken en wordt het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt. Het blijft nagenoeg overal droog met slechts zeer lokaal kans op een buitje. We halen maxima van 5 graden in de Hoge Venen tot 11 à 12 graden in het westen en het centrum. Er waait een meestal zwakke wind uit zuidwest tot west. Dat meldt het KMI.

Zondagavond is het wisselend bewolkt. Vannacht verwachten we soms brede opklaringen, maar soms ook vrij veel hoge sluierwolken. Het blijft droog met minima van -1 tot +4 graden. De wind is zwak en later soms matig uit zuidoostelijke richtingen.

Maandag is het zacht met een zon, die soms gesluierd wordt door middelhoge en hoge wolken. De maxima liggen tussen 12 en 17 graden. Er waait een matige wind uit oost tot zuidoost.

Tot 21 graden in Vlaanderen
Dinsdag wordt het zeer zacht. Het wordt vrij zonnig, al zal die zon vaak gesluierd worden door middelhoge en hoge wolken. Op het einde van de dag kunnen er wat stapelwolken verschijnen, maar het zou moeten droog blijven. De maxima liggen tussen 16 en 21 graden. De wind waait meestal matig uit het zuiden tot het zuidoosten.

(Skwadra by Tagtik/Source: KMI/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren