Tagtik

Man (48) bewusteloos gevonden op straat en in levensgevaar naar ziekenhuis overgebracht

Zaterdagnacht is in Gent een 48-jarige man bewusteloos aangetroffen op straat. Hij werd in levensgevaar overgebracht naar het AZ Jan Palfijn ziekenhuis. Volgens HLN zou het slachtoffer aan of van de Sint-Michielsbrug zijn gevallen.

"De 48-jarige man werd levenloos en met bebloed gezicht aangetroffen en ter plaatse verzorgd door de hulpdiensten. Hij werd nadien overgebracht en verkeert nog steeds in levensgevaar.", zegt politiewoordvoerder Bart De Cocker. De omstandigheden van zijn verwondingen worden nog onderzocht. Volgens onze bronnen zou de man aan of van de Sint Michielsbrug zijn gevallen. Daar zijn sporen van bloed aangetroffen op een zware boordsteen onderaan de brug. Hij zou na de val dus nog verder hebben gedwaald tot hij in elkaar zakte aan de Wellingstraat. Die straat ligt ongeveer 500 meter verderop. Hij werd deze voormiddag geopereerd.

"De piste van een val aan de Sint-Michielsbrug wordt nog onderzocht maar lijkt ons eerder niet aannemelijk gezien de aard van de verwondingen. Er is voorlopig nog geen duidelijkheid wat er is gebeurd.", zegt De Cocker. (Skwadra by Tagtik/Source: HLN)

Ook dit kan u interesseren