Tagtik

Nainggolan: 'Ik kan de klok spijtig genoeg niet terugdraaien'

Radja Nainggolan, speler bij Antwerp FC, heeft woensdag speelgoed uitgedeeld aan de kinderen in het Koningin Paola Kinderziekenhuis (ZNA).

Nadat de ex-Rode Duivel betrapt werd op rijden onder invloed aan de Scheldekaaien, besloot Nainggolan de handen in elkaar te slaan met vzw Stisa, een organisatie die speelgoed koopt voor kinderen in het ziekenhuis.

“Het is niet slecht om eens positief over te komen, maar het belangrijkste blijft natuurlijk dat de kinderen blij zijn. Hier kom ik liever mee in de belangstelling. Als je een lach op het gezicht van die kinderen kan toveren... dat doet wel iets met me. Sommigen kinderen zijn beperkt in hun mogelijkheden of zitten lang in hun kamer en hopelijk kan ik ze hiermee helpen”, zegt Nainggolan, die nu op een positieve manier een voorbeeldfunctie wil uitoefenen.

“Ik kan de klok spijtig genoeg niet terugdraaien, maar het zal niet meer gebeuren. Het is altijd makkelijk praten over de slechte dingen, die soms nog niet eens voor de helft waar zijn. Iedereen maakt fouten, ik ook. Maar dit vind ik veel belangrijker: een positieve boodschap uitbrengen”, besloot hij.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren