Tagtik

Populairste man op Tiktok (114 miljoen volgers) zegt geen woord

Als u een account hebt op de populaire filmpjesapp Tiktok, dan is de kans bijzonder groot dat u al een videootje van Khabane "Khaby" Lame zag voorbijkomen. Deze man uit de buurt van Turijn is op korte tijd uitgegroeid tot de populairste man op Tiktok. Khaby heeft maar liefst 114 miljoen volgers.

In zijn filmpjes steekt hij zonder woorden de draak met life hacks, u weet wel deze trucjes om het alledaagse leven zogezegd gemakkelijker te maken. Hij doet dat telkens zonder ook maar een woord te zeggen. Hij toont telkens aan dat deze life hacks eigenlijk te vergezocht zijn, en illustreert vervolgens dat het altijd veel simpeler kan. Khabane "Khaby" Lame is de op één na populairste gebruiker op video-app Tiktok, na Charli D'Amelio, een meisje van 17 uit de VS.

The Fresh Prince of Bel-Air
Lame is intussen uitgegroeid tot een wereldster. Zo sloot hij al deals met internationale bedrijven zoals streaminggigant Netflix en met voedingsbedrijf Barilla. In Gaza is dan weer een muurschilderij van hem verschenen en zelf mag hij intussen opdraven bij prestigieuze gelegenheden zoals vorige maand nog het filmfestival van Venetië. Acteur Will Smith heeft Lame ook al uitgenodigd om hem te bezoeken in de Verenigde Staten.

(Skwadra for Tagtik/Picture: Tiktok Khabane "Khaby" Lame)

@khaby.lame

Ig:@khaby00

♬ suono originale - Khabane lame

Ook dit kan u interesseren