Tagtik

TikTokster start ruiltocht met haarspeld en eindigt met huis

Demi Skipper is geslaagd in een bijzonder huzarenstukje. Deze Amerikaanse TikTokster startte achttien maanden geleden een ruiltocht. Het object waarmee ze haar ruiltocht aanving? Een simpele haarspeld. Nu doet ze haar verhaal bij The Washington Post vanuit de woning die ze op haar ruiltocht als laatste ruiltransactie verwierf.

'Het voelt zo surreëel!', vertelt de 30-jarige Demi uit San Francisco in een TikTok-video. 'Ik ben erin geslaagd!.' Met haar '@trademeproject' heeft ze maar liefst 5 miljoen volgers verzameld en 64 miljoen likes gescoord. Al deze mensen volgden de ups en downs van haar ruiltocht gedurende anderhalf jaar pandemie. Ze ruilde maar liefst 28 keer. Zo kreeg ze onder meer een snowboard, een stofzuiger, een hoofdtelefoon, een iPhone, drie tractors, oorringen en een caravan. Maar Demi Skipper had maar één doel voor ogen: een huis als eindprijs! Nu mag ze zich de trotse eigenaar noemen van een huis met twee slaapkamers in Nashville, Tennessee.

Demi is momenteel samen met haar echtgenoot volop bezig met de renovatie van de woning. Vervolgens wil ze haar ruiltocht opnieuw van begin af aan doen. Daarvoor zou ze graag het huis ruilen voor een haarspeld met iemand die echt dringend een woning nodig heeft.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Washington Post/Illustration picture: TikTok)

@trademeproject

The Final Trade

Ook dit kan u interesseren