Tagtik

Beels naar parlement?

Jinnih Beels heeft nog maar net haar partijkaart aangeschaft voor de sp.a of ze denkt al na om lijsttrekker te worden bij de volgende verkiezingen in mei 2019. Het kan snel gaan bij de socialisten. In een interview met het VTM Nieuws blikt Beels ook nog eens terug op de gemeenteraadsverkiezingen. “Het was een heel slecht resultaat dat we hebben neergezet, zowel in Antwerpen als in andere steden.”, klinkt het.

Beels heeft de afgelopen weken twee verkennende gesprekken gehad met Bart De Wever (N-VA). Toch denkt ze niet dat sp.a een coalitie met N-VA aan gaat in Antwerpen.  “Ik zie mezelf dat niet doen, maar het gaat niet over mij. Het gaat over de partij, over de stad. Ik denk dat we moeten denken in het belang van de inwoners van de stad Antwerpen.”, zegt Jinnih Beels aan VTM Nieuws. 

Nu Beels een partijkaart heeft van de sp.a kan ze natuurlijk ook deelnemen aan de nationale verkiezingen in mei 2019. Zelf klinkt het dat ze deze heeft aangeschaft om een engagement voor de toekomst aan te gaan. Ze zal er dan ook over nadenken om lijsttrekker te worden bij de komende federale en regionale verkiezingen als haar die vraag gesteld wordt. (Skwadra by Tagtik/Source: VTM Nieuws/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren