Tagtik

Martínez echt in beeld bij Real?

Stijgen de kansen van Roberto Martínez om trainer te worden van Real Madrid?

Verwacht werd dat maandag Julen Lopetegui de bons zou krijgen als trainer van de Koninklijke na de smadelijke 5-1 van zondag in Camp Nou. Met Antonio Conte zou zijn opvolger al klaar staan, maar volgens de Spaanse media verlopen de onderhandelingen niet zo vlot.

Tot verbazing van de spelers zelf leidde Lopetegui maandag de trainingen bij Los Blancos. Marca, de Madrileense huiskrant van Real Madrid, houdt rekening met andere scenario's. Maandagavond zal het bestuur volgens de sportkrant Lopetegui ontslaan en de ploeg in de komende wedstrijden toevertrouwen aan Santiago Hernán Solari, momenteel trainer bij Real Madrid Castilla, de B-ploeg van de Koninklijke.

Als hoofdtrainer zou de club niet meteen een alternatief hebben nu de aanstelling van Antonio Conte verre van zeker wordt. En daarmee komt opnieuw de naam van Roberto Martínez, bondscoach van de Rode Duivels, op tafel. Florentino Perez, voorzitter van Real, heeft ook een enorme boon voor Mauricio Pochettino, trainer van Tottenham, maar hem weghalen bij de Spurs, is haast onmogelijk. Al weet je in het voetbal nooit...

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren