Tagtik

Meus reageert voor het eerst op faillissement Würst

Tv-kok Jeroen Meus heeft voor het eerst gereageerd op het faillissement van zijn hotdogketen Würst. Nadat er al heel wat geschreven werd over het faillissement, besloot Meus om nu eindelijk ook zijn versie van de feiten te geven.

"Alles leek al geschreven, dus waarom zou ik reageren? Maar ik wil geen verstoppertje spelen. Dat kan tot speculaties leiden en mensen vinden dat laf. Zo ben ik niet", zegt Meus in De Tijd.

De populaire Jeroen Meus geeft toe dat hij in de fout ging. "Of ik durf te zeggen: ik maakte een fout? Een gigantische. En ik sla daar mea culpa voor. Ik heb mensen vertrouwen gegeven en een mandaat. Ik heb het uit handen gegeven. Dat had ik niet mogen doen."

Nadat een CEO besliste om filialen in Gent en Antwerpen te openen, ging het financieel fout. "Ik heb vrede met wat ik verlies, maar ik heb nachten wakker gelegen van wat met Würst gebeurde. Ik geloof nog altijd in het product, het is ijzersterk. Maar door wat deze week verscheen, hebben twee geïnteresseerde investeerders afgehaakt", reageert Meus bij De Tijd.

(Skwadra by Tagtik/Source: De Tijd/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren