Tagtik

Verdwijning na 17 jaar opgelost

Weten we eindelijk wat er gebeurd is met Corrie van der Valk die in 2001 verdween en van wie nadien niets meer is gehoord?

De Nederlandse vrouw, toen 58 jaar, verdween in 2001 uit haar luxevilla in de buurt van Nijmegen. Als lid van de familie achter de bekende hotelketen Van der Valk, had zij geen financiële zorgen, maar ze kampte wel met een depressie. Even voor haar verdwijning vertelde haar man over zijn plannen om van haar te scheiden.

Om die reden was de man ook een verdachte toen pas twee weken nadat ze haar villa had verlaten, haar familie haar als vermist opgaf. Haar verdwijning is nu opgelost.

De Cel Vermiste Personen besloot onlangs om alle anoniem in België gestorven personen op te graven om aan de hand van DNA-analyse toch de identiteit te achterhalen. Eén van die personen bleek Corrie van der Valk te zijn. Zij was anoniem begraven als slachtoffer van een treinongeval in Namen in 2001. Een wanhoopsdaad wordt door de familie niet uitgesloten.

(Fausto by Tagtik/Source: Nieuwsblad/Picture: Belga)

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

Ook dit kan u interesseren