Tagtik

Zo verliep de huwelijksnacht van Willy Naessens en Marie-Jeanne

Succesvol ondernemer Willy Naessens is afgelopen zomer op 79-jarige leeftijd in het huwelijksbootje gestapt met zijn levenspartner Marie-Jeanne. Naessens kan feesten als de beste en organiseerde daarom maar liefst vier huwelijksfeesten.

De huwelijksnacht van Willy en Marie-Jeanne, het sympathieke koppel dat Vlaanderen leerde kennen in de VIER-reeks The Sky Is The Limit, verliep echter helemaal niet zoals gepland. Dat vertelt Willy Naessens op de persconferentie die hij organiseerde om de goede doelen bekend te maken waarvoor hij het ingezamelde geld van zijn huwelijk zal gebruiken.

De gasten op het huwelijksfeest van Willy Naessens en Marie-Jeanne mochten geen kado's meebrengen, maar werden gevraagd om een gift te doen voor het goede doel. Zo zamelde het koppel maar liefst 125.000 euro in. Samen besloten ze om er nog eens 25.000 euro uit hun eigen portefeuille bij te doen voor het goede doel.

Over de bewuste huwelijksnacht had Naessens het uitvoerig op de persconferentie. "Omdat ik niet meer van de jongste ben, besliste ik om na ons huwelijk om 3 uur 's nachts te gaan slapen. Marie-Jeanne daarentegen wou wel tot in de vroege uurtjes feestvieren, en zou pas later naast haar kersverse echtgenoot in bed kruipen", vertelt Naessens met de glimlach op het aangezicht. Alleen raakte Marie-Jeanne niet meer tot bij haar kersverse echtgenoot. "De slaapkamerdeur was immers in een speciaal anti-inbraakslot gevallen, waardoor niemand de deur van buitenaf kon openkrijgen. Hierdoor moest Marie-Jeanne de huwelijksnacht in de logeerkamer doorbrengen. Maar ik heb het de nacht nadien wel goed gemaakt", besluit Willy Naessens met een kwinkslag, waarna de aanwezige journalisten in een bulderlach uitbarstten.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren