Tagtik

Zo kom je gezond die feestdagen door

25 December 2023 08:44 Iedereen wil kunnen genieten van de feestdagen. Wat zondigen hier en daar is dus wel voor één keer toegelaten. Want geef toe, genieten is ook belangrijk! Met volgende tips kom je deze periode veilig door.

Denkt Poetin aan staakt-het-vuren voor oudjaar?

24 December 2023 15:00 Vladimir Poetin zou openstaan ​​voor het idee van een staakt-het-vuren in Oekraïne, zo blijkt uit informatie die is vrijgegeven door de New York Times. Sinds september heeft de Russische president naar verluidt zijn bereidheid uitgesproken om te onderhandelen over een stopzetting van de vijandelijkheden, waardoor de gevechten langs de frontlinie, die zich over 1.000 kilometer in Oost- en Zuid-Oekraïne uitstrekt, worden bevroren.

'TikTok Grinch-trend traumatiseert kinderen'

24 December 2023 15:00 Ouders verkleden zich van kop tot teen in de schrikwekkende Grinch, lopen de woonkamer binnen, stelen kerstgeschenken van onder de kerstboom en lopen vervolgens het huis uit. Kinderen staan er vaak te schreeuwen en huilen bij het hartverscheurende tafereel. Filmpjes van deze opvallende trend gingen viraal op TikTok. Plant u dit jaar zo'n prank?

Is kerstverhaal één grote leugen?

24 December 2023 14:00 "Jezeke is geboren in een bakske vol met stro …", op 25 december in aanwezigheid van een os, een ezel, herders en 3 koningen! Althans zo wordt het al eeuwen verteld in de christelijke wereld! Klopt dit allemaal wel? En vanaf wanneer ontstond de kerststal? En wat met de aanwezigen?