Tagtik

Kleinste stad ter wereld ligt in België

07 May 2023 09:25 Wie van de Belgische Ardennen houdt, heeft vast en zeker al een ontspannende tijd beleefd in Durbuy. Maar wist je ook dat Durbuy het kleinste stadje ter wereld is? Althans zo noemt het zich zelf.

Zo maak je jouw meest gebruikte keukenapparaat proper

07 May 2023 09:17 Weet jij wat het meest gebruikte keukenapparaat is in jouw keuken? Inderdaad, je koelkast! Dit is dan ook de plaats waar we alles vers, gezond en fris willen houden. Daarom blijft het belangrijk om op deze plaats muffe geurtjes en vieze randjes te vermijden. Een schone koelkast is trouwens ook beter voor de voedselveiligheid en het energieverbruik.

Bart De Wever geveld door stevige coronabesmetting

07 May 2023 09:06 U hoeft niet naar Antwerps burgemeester Bart De Wever te zoeken in de resultaten van de Antwerp 10 miles of marathon van Antwerpen. Eind april sukkelde De Wever immers wat met zijn gezondheid en paste hij voor de hoogmis van het lopen in Antwerpen.

Alpinist raakt zwaargewond in Dinant

07 May 2023 08:57 Zaterdagnamiddag is een man die klimmers verzekert op de rotsen van Freÿr, langs de Maas bij Dinant, zwaargewond geraakt toen hij bedolven werd onder vallende stenen.