Tagtik

Zo klaar je die vervelende afwas in een handomdraai

17 July 2021 10:00 Niets zo ambetant als na een gezellig dinertje nog lang te staan afwassen, maar klevende etensresten nog dagenlang op je servies laten rusten is dan weer ook geen goed idee. We lijsten voor jou daarom enkele handige tips op om je afwas zo vlot mogelijk te laten verlopen, zowel voor wie met een state of the art afwasmachine werkt, als voor wie alles met de hand schoon schrubt.

'Druk neemt toe op moordverdachten Nederlandse journalist'

16 July 2021 17:39 Misdaadjournalist Peter De Vries is donderdag op 64-jarige leeftijd bezweken aan zijn verwondingen. Hij werd op dinsdag 6 juli neergeschoten vlak bij de studio van tv-zender RTL in Amsterdam waar hij te gast was. De 64-jarige Nederlander vocht sindsdien voor zijn leven in het ziekenhuis, maar overleed alsnog op 15 juli.

'Opnieuw open na bijna 10 maanden'

16 July 2021 16:00 De Eifeltoren is sinds vrijdag 16 juli opnieuw toegankelijk voor bezoekers. Het bekendste monument van Frankrijk werd in oktober gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Hallucinante beelden van zwaar getroffen Verviers (VIDEO)

16 July 2021 14:00 Het Luikse Verviers is één van de zwaarst getroffen steden in ons land. Na dagenlange regen zijn rivieren er donderdag buiten hun oevers beginnen treden. Het centrum van de Waalse stad werd compleet overspoeld. Auto's werden meegesleurd en het water liep er de huizen binnen.