Tagtik

Pukkelpop: "Wout Van Aert kan ook geen koers rijden op één wiel"

23 July 2021 15:54 Een grote ontgoocheling voor Belgische muziekliefhebbers want Pukkelpop zal dit jaar dan toch niet doorgaan. De organisatie van het popualire muziekfestival in het Hasseltse Kiewit gooide deze week alsnog de handdoek. Als hoofdreden voor de afgelasting haalt de organisatie de negatieve PCR-testen van maximum 48 uur oud die de festivalgangers moeten kunnen voorleggen aan. Dat maakt een vlotte organisatie van het festival onmogelijk, oordeelt men bij Pukkelop.

Slank … of toch liever sterk?

23 July 2021 14:00 Een sterk en gespierd lichaam, wie wil dit niet? Het schoonheidsideaal van vrouwen om slank te zijn is voorgoed verleden tijd en hebben we al lang losgelaten. Het draait nu al een lange tijd om een fit en gespierd lichaam.

De schermtijd van je kinderen beperken tijdens de vakantie?

23 July 2021 13:00 Het voorbije jaar zullen we onze kids wat meer ‘schermtijd’ gegund hebben dan normaal. En daar is niks mis mee in zo’n uitzonderlijke periode! Maar hoe laten we als ouder deze kids afkicken van die schermtijd? Wat als zij het buiten spelen of de gezelschapsspelletjes links laten liggen?