Tagtik

Gevonden bloedsporen zijn niet van verdwenen Natacha de Crombrugghe

De bloedsporen die zijn aangetroffen in een huis in het Peruaanse Cabanaconde, waar de sinds 24 januari vermiste Belgische Natacha de Crombrugghe de dag voor haar verdwijning een feestje bijwoonde, zijn niet van de vrouw.

De Peruaanse autoriteiten hadden eind juni gecommuniceerd dat er bloedsporen werden gevonden in een gebouw in Cabanaconde in Peru, waar de verdwenen Belgische toeriste Natacha de Crombrugghe een dag voor haar verdwijning een feestje had bijgewoond. Het bloed werd aangetroffen in een bijgebouw van het hotel waar Natacha de Crombrugghe verbleef in Cabanaconde. Het was niet duidelijk of het bloed effectief van de 28-jarige Linkebeekse was, die al sinds 24 januari vermist wordt. Het was ook niet duidelijk in welke ruimte van het huis die bloedsporen gevonden werden.

Sinds 24 januari is er geen spoor meer van Natacha de Crombrugghe, de 28-jarige Belgische jonge vrouw uit Linkebeek, die een trektocht maakte door de Colca Canyon, een diepe uitgestrekte kloof in het zuiden van Peru.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren