Tagtik

Lichaam vermiste Belg teruggevonden in Thailand na raftingongeluk

Voor een groep vrienden uit Mechelen is hun vakantie in Thailand een tragedie geworden. De dertigjarige Nicolaas Hinckxt uit Mechelen raakte vrijdag vermist tijdens het raften. “Het slachtoffer was aan het raften met twee vrienden toen hij van het bootje viel en in de rivier Mae Taeng belandde”, melden Thaise media. “De toergids gooide nog een touw naar het slachtoffer, maar hij greep er niet naar. Niet veel later verdween hij in de ruwe wateren.” De Thaise tv-zeder Channel 7 toonde beelden van de kapotte helm van Nicolaas en bevestigde dat ook zijn reddingsvest werd gevonden. De hele zaterdag zocht een team van wel 50 politie-agenten, met onder meer de hulp van drones, naar de Belg. Zondagochtend werd hij nog niet teruggevonden.

In Thailand zou het lichaam van de vermiste Mechelaar Nicolaas Hinckxt (30) zondagmiddag inmiddels gevonden zijn. Dat melden lokale media

Eerder op de week raakte een andere Mechelaar uit het gezelschap, Tom De Graef, ernstig gewond bij een aanrijding in Thailand. Hij verblijft in het ziekenhuis van Bangkok. “Vooraleer hij kan gerepatrieerd worden, wacht hij nog op een medische controle”, meldt zijn naaste omgeving.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren