Tagtik

Man koopt mountainbike in Decathlon en fiets wordt meteen gestolen in winkel

Erwin uit het Belgische Puurs kocht afgelopen weekend een blitse nieuwe elektrische mountainbike in de Decathlon-winkel in Schelle. Hij had de fiets besteld en betaald en kreeg bericht dat hij toegekomen was. Erwin haastte zich naar de winkel en zijn elektrische fiets werd uit het magazijn gehaald. Medewerkers scanden de fiets en intussen besloot hij om in de winkel samen met een medewerker ook nog bijbehorende fietsschoenen en -kleren te zoeken. Op dat moment werd de elektrische fiets die Erwin besteld had echter gestolen uit de winkel onder de neus van het personeel.

Op camerabeelden was te zien hoe iemand de fiets aan de hand mee naar buiten nam en verdween. “Omdat ik de mountainbike op voorhand betaald had en de fiets al gescand was, was het mijn eigendom. Ze konden niets meer voor mij doen”, zegt Erwin teleurgesteld op zijn social media. “Decathlon trekt zijn handen terug en meent geen verantwoordelijkheid te hebben in deze spijtige zaak. Er is mij zelfs geen enkele oplossing of voorstel aangeboden om sneller een andere fiets te kunnen verkrijgen.”

De politie werd ingeschakeld en de dader is nog steeds spoorloos. Decathlon stelt dat de aankoop juridisch gezien afgerond was.

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren