Tagtik

Ouders Natacha na vondst: "Kleine kans dat zij het is"

Vissers hebben misschien het levenloze lichaam van de 28-jarige Natacha de Crombrugghe gevonden. Buitenlandse Zaken is op de hoogte van het nieuws, maar kan nog niet bevestigen of het al dan niet over de vermiste Belgische gaat.

Sinds 24 januari is er geen spoor meer van Natacha de Crombrugghe, de 28-jarige Belgische jonge vrouw uit Linkebeek, die een trektocht maakte door de Colca Canyon, een diepe uitgestrekte kloof in het zuiden van Peru. 

Vissers hebben in de Peruviaanse provincie Caylloma misschien de stoffelijke resten gevonden van de vermiste Belgische toeriste. Het lichaam was in verre staat van ontbinding. Vermoedelijk werd de vrouw meegesleurd door een rivier. De gevonden persoon moet wel nog officieel geïdentificeerd worden.

Ouders niet overtuigd
De ouders van Natacha de Crombrugghe ontkennen de berichtgeving over de vondst van mogelijk het lichaam van hun dochter in de Peruviaanse media. “Het gaat gewoon om een oude schedel die op macabere wijze gecombineerd is met beenderen gemaakt van roeispanen of hout! Er is weinig kans dat dit Natacha is”, aldus de ouders aan persagentschap Belga.

(Skwadra by Tagtik/Source: Belga - HLN - Het Nieuwsblad/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren