Tagtik

Kan Gustaph zaterdag Eurosongfestival winnen? Dit zeggen de bookmakers!

Gustaph en zijn drie fantastische backing vocals hebben donderdagavond een haast perfecte prestatie afgeleverd tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival in Liverpool. 'Because of you' plaatste zich dan ook zonder problemen voor de grote finale van zaterdag. Maar hoeveel kans heeft de sympathieke Gustaph nu volgens de bookmakers om het Eurovisiesongfestival te winnen?

In 1986 won een Belgische act voor het eerst en voor het laatst het Eurovisiesongfestival. Wordt Gustaph met zijn uptempo en catchy nummer over inclusie en doorzettingsvermogen de opvolger van Sandra Kim?

In de grote finale staat Gustaph daags na zijn glansprestatie vorlopig op een mooie elfde plek bij de bookmakers. De overwinning gaat volgens de bookmakers naar favoriet Zweden met 'Tattoo' van Loreen. De bookmakers voorspellen een volledig Scandinavische top drie want zilver zou naar de Finse Käärijä met 'Cha Cha Cha' gaan en de derde podiumplek zou voor Allessandra zijn, die met 'Queen of kings' Noorwegen vertegenwoordigt. 

(Skwadra by Tagtik/Picture: Youtube)

Ook dit kan u interesseren