Tagtik

15.000 euro voor gouden tip over vermiste Jelle

Op 21 november 2013 vertrok Jelle Leemans uit Rumst richting het Nederlandse Roosendaal voor een afspraak. Sindsdien werd echter niets meer vernomen van de toen 27-jarige Belg.

De Belgische en Nederlandse politie kon na een uitvoerige samenwerking achterhalen dat Jelle wel degelijk in Roosendaal zou aangekomen zijn. Uit zijn telefoonverkeer blijkt immers dat hij rond 9.30 uur bij de Nederlandse grens was en omstreeks 10.00 uur zijn smartphone gebruikte in Roosendaal. Anderhalf uur later was zijn witte Audi A3 Break, met kenteken 1-ETQ-452, te zien op camerabeelden op de Sint-Jobsesteenweg in Brasschaat. De auto reed toen richting het Zuiden en de E19.

Een getuige zag dat de auto van Jelle diezelfde dag nog op de Campiniastraat in Merksem, even ten Noorden van Antwerpen, werd geparkeerd. Op slechts een klein half uurtje rijden van zijn huis. Dat wordt beschreven in het VTM-opsporingsprogramma 'Faroek Live' én in het Nederlandse 'Opsporing Verzocht'.

Een getuige beschreef de bestuurder die de wagen parkeerde echter als iemand die niet op Jelle leek. Vermoedelijk heeft iemand anders zijn wagen dus teruggereden naar België.

In zijn wagen vond de politie de verpakking met de restant van een broodje. Daarop trof het DNA aan van een vrouw, dat DNA is niet afkomstig van Jelles vriendin. De politie wil graag weten wie deze vrouw is en of ze iets met zijn verdwijning te maken heeft.

Wie tips heeft kan bellen naar het gratis nummer van de federale politie op 0800/30 300. Voor de gouden tip looft de politie een beloning uit van 15.000 euro.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren