Tagtik

25-jarige man neergeschoten bij vechtpartij op straat

Gisterenavond is in Schelle een 25-jarige man neergestoken. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert buiten levensgevaar. De politie was snel ter plaatse en kon twee jonge verdachten oppakken.

Een woordenwisseling escaleerde om een nog onduidelijke reden in de steekpartij. Plots trok een van hen een mes en stak het slachtoffer neer. 

De politie kon twee verdachten oppakken. "Het gaat om twee jongemannen van 19 jaar en 21 jaar.", bevestigt woordvoerder Stéphanie Chomé van het Antwerpse parket. "Het slachtoffer van 25 jaar werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is stabiel en buiten levensgevaar."

Momenteel kon het parket nog niet bevestigen of de steekpartij gelinkt kan worden met drugsgerelateerde feiten. Vast staat wel dat de drie personen elkaar kenden én dat alle drie een gerechtelijk verleden hebben. "De juiste context van de steekpartij maakt deel uit van verder onderzoek.", aldus Chomé nog. Het duo werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die besliste om hen aan te houden. (Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad)

Ook dit kan u interesseren