Tagtik

Belg (67) dood aangetroffen op bed in Thailand

Een Belgische man van 67 is in Rayong, aan de zuidkust van Thaïland, dood aangetroffen op het bed in zijn woning. Hij blijkt vermoord te zijn. De politie vond de Belg halfnaakt op bed. De man was heel zwaar toegetakeld, staat te lezen in diverse Thaise media.

De man werd zondag gevonden in een Thaise slaapkamer. In de hele kamer en op de muren vond de politie bloedsporen. De 67-jarige Belg zat onder de kneuzingen en zijn linkeroog zou zelfs uit zijn oogkas verwijderd zijn. De exacte doodsoorzaak is op dit moment nog niet duidelijk.

De man leefde samen in Thailand met zijn 57-jarige echtgenote. In hetzelfde huis leefde ook de schoonmoeder van het Belgische slachtoffer en een voormalige monnik die er als huishouder aan de slag was. Die ex-monnik was sinds kort komen inwonen bij het koppel om er te koken en voor de Belg te zorgen, aangezien deze gezondheidsproblemen had. De vrouw had de monnik leren kennen via Facebook, hij vertelde haar dat hij zijn tempel wou verlaten. Daarop bood de vrouw hem een job en een dak boven zijn hoofd aan.

De vrouw beweert dat ze afgelopen zondag ruzie hoorde maken in de slaapkamer van haar man, maar dat ze niet binnen durfde gaan. Pas toen haar dochter en schoonzoon thuiskwamen, troffen ze haar man dood aan. De politie vindt het verdacht dat het ruim acht uur duurde tot ze verwittigd werden. Toch zou de 51-jarge voormalige monnik inmiddels al aangeklaagd zijn voor mishandeling met de dood tot gevolg. Hij blijft echter alle aantijgingen ontkennen. De politie ondervraagt alle familieleden om achter de ware toedracht te komen.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Telegraph/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren