Tagtik

Twintiger neergestoken bij ruzie over onbetaalde facturen

Zaterdagavond vond een steekpartij plaats nabij de kerk in Weerde (Zemst). Een man van 25 kreeg er meerdere messteken van een 38-jarige man. Hij raakte daarbij zwaargewond.

De 25-jarige man zou de dader nog niet betaald hebben voor uitgevoerde werken en die wachtte hem daarom op aan zijn woning. Het kwam tot een hevige discussie, waarna de dertiger een mes boven haalde en de twintiger, die nog in zijn wagen zat, verschillende messteken gaf.

De vriendin van het slachtoffer begon hevig te roepen en slaagde er zo in buurtbewoners naar buiten te krijgen. Toen de dader de buren zag buitenkomen, vluchtte hij weg. Hij kon diezelfde avond nog thuis opgepakt worden en werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter op verdenking van poging tot moord. De onderzoeksrechter heeft hem onder aanhoudingsbevel geplaatst onder de modaliteit van het elektronisch toezicht. Hij verschijnt later deze week voor de raadkamer

Het slachtoffer werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeerde niet in levensgevaar. Hij had twee wonden aan de benen en één in de hartstreek.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren