Tagtik

Mooi deelnemersveld voor Maldegem

Wout van Aert geniet van een deugddoende vakantie in Malaga, maar alle andere veldrijders tekenen present voor de 'herkansing van het WK'. Komt er na Valkenburg opnieuw een duel tussen Mathieu van der Poel, winnaar in 2016 en brons op het WK, en Michael Vanthourenhout, winnaar in 2015 en zilver op het WK?

De organisatie kondigt deze toppers aan op de deelnemerslijst: Toon Aerts, Quiten Hermans, Eli Iserbyt, Tom Meeusen, Tim Merlier, Daan Soete, Laurens Sweeck, Lars Van der Haar, David en Mathieu Van der Poel, Vanthourenhout Michaël en Gianni Vermeersch.

Bij de vrouwen is de wereldkampioene er wel: Sanne Cant zal op zoek gaan naar haar derde zege in Maldegem, na haar overwinningen in 2015 en 2016. Vorig jaar won Marianne Vos, maar zij staat niet op de deelnemerslijst van dit jaar. De voornaamste concurrentes voor de wereldkampioene zijn Katie Compton (zilver op het WK), Maud Kaptheijns, Helen Wyman en Annemarie Worst.

(DrK/Picture: Belga)

Wilt u alles over het veldrijden nog eens herbekijken? Alle video's over het veldrijden met interviews en highlights vindt u op deze pagina van Proximus Sports.

Volgende wedstrijd die LIVE te volgen is op Proximus TV (kanaal 600, 603 en 613): de Superprestige in Hoogstraten van zondag 11 februari. De streaming vindt u hier.

De streaming voor de wedstrijd in de DVV Trofee in Lille op zaterdag 10 februari vindt u hier.

Ook dit kan u interesseren