Tagtik

Van Aert: "Allez, Mathieu is dus ook een mens"

Diegem op zaterdag en Baal op maandag: dat zijn nog de afspraken voor de veldrijders in de drukke eindejaarsperiode. Wout van Aert wil nog twee keer voluit gaan voor hij even met de ploeg op stage trekt naar het Griekse Loutraki: "Zeker met de huidige weersomstandigheden kijk ik enorm uit naar Baal. Maandagavond mag het vat helemaal af zijn", aldus de wereldkampioen.

In Diegem krijgt Mathieu van der Poel een parcours dat perfect bij hem past en dus denkt Van Aert weinig kans te maken op de overwinning. De Nederlander had een mindere dag in Bredene en daar kwam hij ook ronduit voor uit. Het leidde bij Van Aert tot een vaststelling: "Allez, hij is dus ook een mens."

(DrK/Picture: Belga)

Wilt u alles over het veldrijden nog eens herbekijken? Alle video's over het veldrijden met interviews en highlights vindt u op deze pagina van Proximus Sports.

De cross van Diegem is zaterdagavond hier live via streaming te volgen bij Proximus Sports (uitsluitend met Franse commentaar). De dames beginnen eraan om 18.10 uur, de heren om 20 uur.

 

Ook dit kan u interesseren