Tagtik

Nadal loopt een blauwtje

11 May 2012 13:39 (SportScoop) Rafael Nadal ligt uit het toernooi van Madrid. Vooraf uitte hij al kritiek op het blauwe gravel. Na zijn verlies in de derde ronde tegen Verdasco zegt hij dat hij volgend jaar niet terugkeert als de ondergrond ook dan blauw kleurt.

Toptennissers woedend om blauwe gravel

26 April 2012 12:24 (SportScoop) Nadal, Federer, Djokovic en Murray dreigen ermee om het graveltoernooi van Madrid te boycotten. Reden: de organisatoren willen het toernooi laten doorgaan op... blauwe gravel.

Acht op een rij voor Rafa

23 April 2012 12:29 (SportScoop) Rafael Nadal heeft een topweekend achter de rug: niet alleen verslaat hij Novak Djokovic in het ATP-toernooi van Monte Carlo, meteen zijn achtste opeenvolgende zege op rij in dit toernooi, maar bovendien wint zijn favoriete voetbalploeg Real Madrid van aartsrivaal Barcelona.

Wickmayer: "De wedstrijd van mijn leven"

26 March 2012 09:55 (SportScoop) Voor Yanina Wickmayer is zaterdag in Miami haar stoutste droom in vervulling gegaan: winnen van haar grote idool, Kim Clijsters. Neemt zij binnenkort definitief de fakkel over als leading lady van het Belgische tennis?

Clijsters: "Het wordt te veel voor mijn lichaam"

25 March 2012 13:59 (SportScoop) Kim Clijsters verliest de "Battle of the Belgians" op het toernooi van Miami, maar geeft grif toe dat Yanina Wickmayer de beste was. Ze beseft dat haar intensieve manier van tennissen te veel begint te vergen van haar lichaam.

"Ik start om te winnen"

20 March 2012 14:29 (SportScoop) Kim Clijsters is teruggezakt tot nummer 37 op de wereldranglijst en staat in Miami voor een serieuze test: niet de speelsters die ze tegenover zich krijgt, maar wel haar eigen lichaam zal haar op de proef stellen. Haar ingesteldheid blijft dezelfde: ze start om te winnen.