Tagtik

Peter Goossens: opnieuw 19,5 op 20

Volgens de culinaire gids Gault&Millau kun je nergens beter gaan eten dan in het 'Hof van Cleve' in Kruishoutem: het restaurant van Peter Goossens haalt voor de 17e (!) keer op rij de topscore van 19,5.

Ook 'Bon-Bon' van Christophe Hardiquest uit Brussel haalt (al voor het vierde jaar op rij) deze hoge score.

In Vlaanderen hebben meerdere restaurants de score van 18 in de wacht gesleept: 'The Jane' van Sergio Herman en Nick Bril, ''t Zilte' van Viki Geunes, 'Lunch-Lounge Het Gebaar' van Roger van Damme, 'Chambre Séparée' van Kobe Desramault, 'De Jonkman' uit Brugge, 'Bartholomeus' uit Knokke-Heist en 'Slagmolen' uit Opglabbeek.

(Fausto by Tagtik/Source: Nieuwsblad, gaultmillau.be/ Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren