Tagtik

Zwaardere boete door TikTok-filmpje?

01 October 2022 11:16 Een veertiger uit Zellik kreeg enkele weken geleden een proces-verbaal omdat hij aan het straatracen was in het Molendal (Zellik). Zijn nummerplaat werd alvast geschrapt.

Wisselend bewolkt met buien

01 October 2022 10:38 Zaterdag wordt het wisselend bewolkt vanaf het westen met buien, vooral in het noorden van het land en in de Ardennen.

Hebben dolfijnen de gaspijpleiding gesaboteerd?

30 September 2022 13:56 De sabotage van de Nord Stream-pijpleidingen in de Oostzee blijft de gemoederen bedaren. Er werden inmiddels al vier lekken vastgesteld in de nieuwe stalen pijpleidingen met een fors betonnen omhulsel die zijn gebouwd om de elementen te weerstaan. Het gaat volgens experts duidelijk om sabotage. Het Westen en de VS wijzen naar Rusland, Poetin wijst op zijn beurt naar de VS. Meer onderzoek moet duidelijkheid brengen. Maar hoe werden die lekken eigenlijk veroorzaakt?

Rusland zegt dat VS Nord Stream-pijpleiding saboteerde

30 September 2022 13:45 Er werden inmiddels al vier lekken gevonden in de Nord Stream-pijpleidingen in de Oostzee.  Europese veiligheidsambtenaren zagen maandag en dinsdag alvast Russische marineschepen in de buurt van de plaats waar de lekken ontstonden.