Tagtik

At man zijn vader op na moord?

Een Franse man wordt ervan verdacht zijn vader te hebben vermoord. Vervolgens zou de man, die bipolair is, zijn vader hebben opgegeten. De verdachte van deze vadermoord en deze daad van kannibalisme werd opgepakt.

De politie werd zondag rond 16.25 uur gealarmeerd door een vrouw die ongerust werd omdat ze niets van haar grootvader had gehoord. Ze ging naar zijn huis, samen met haar vader, in het Franse Blanc-Mesnil (Seine-Saint-Denis). Maar op de binnenplaats van het paviljoen, achter de zwarte poort, weigerde zijn oom hen binnen te laten en bedreigde hen met een mes. Volgens 20minutes France verkondigde de man dat hij zijn vader heeft vermoord en opgegeten.

Ter plaatse konden de agenten de verdachte snel arresteren. Ze gingen het huis binnen en ontdekten het lichaam van het slachtoffer, in een vergevorderde staat van ontbinding. De man werd aangehouden. Er is een onderzoek geopend in opdracht van de gerechtelijke politie om de precieze omstandigheden van het overlijden van deze gepensioneerde te achterhalen.

(Skwadra by Tagtik/Source: 20minutes France/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren