Tagtik

Nederland in de ban van onrustwekkende verdwijning: waar zijn gehandicapte Hebe (10) en begeleidster Sanne (26)?

Tussen hectometerpaal 106,01 en 106,06 op de snelweg A59 tussen Raamsdonksveer en Vught wordt met man en macht gezocht naar de 26-jarige Sanne Bos en de 10-jarige Hebe. Daar werd immers voor het laatst een signaal opgevangen van de smartphone van Sanne.

Maandagmiddag was de begeleidster samen met de gehandicapte Hebe op weg met de auto, toen ze plots spoorloos verdwenen. Sanne haalde Hebe maandagmiddag om drie uur met haar zwarte Kia Picanto op bij orthopedagogisch dagcentrum ‘t Opstapje in Raamsdonksveer, om haar naar huis te brengen in Vught. Maar ze kwamen thuis nooit aan en ook van de auto ontbreekt elk spoor.

In het water terecht gekomen of ontvoerd?
Het blijft gissen naar wat er precies gebeur is. In de Nederlandse pers worden twee pistes nadrukkelijk geopperd. Ofwel zou de wagen van de weg zijn geraakt en in het water gereden zijn, ofwel is er kwaad opzet in het spel en werden ze tegen hun wil meegenomen. Vrienden van Sanne benadrukken dat ze goed in haar vel zat en het kind nooit iets zou aandoen. Intussen gaat de zoektocht verder.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Politie - Amber Alert - Facebook)

Ook dit kan u interesseren