Tagtik

Zo las je korte ontstress-momentjes in

21 October 2021 11:00 De kinderen zijn nu een tijdje terug naar school, het zonnige weer maakt plaats voor wind en regen, we worden opnieuw meer op kantoor verwacht, de stapel ongestreken kleren wordt steeds groter, we willen voldoende tijd geven aan familie en vrienden … Dit allemaal vraagt heel wat van een mens!

Machtige advocate werd vliegensvlug TikTok-superster

11 October 2021 16:00 Je kent ze misschien als 'the Korean Vegan', maar eigenlijk heet ze Joanne Lee Molinaro en is ze een gerespecteerde Amerikaanse advocate met vele jaren dienst. Deze dame heeft maar liefst 2.7 miljoen volgers op TikTok verzameld op minder dan een jaar tijd. En dat deed ze op geheel eigen wijze.

Zo maak je die overheerlijke marmelade

07 October 2021 10:00 Marmelades, overheerlijk en niet alleen op de boterham, maar tevens te genieten bij heel wat herfstgerechten. Marmelade is een gelei waarin stukjes fruit zweven. Meestal wordt marmelade gemaakt van citrusvruchten met stukjes van de schil in de gelei. Appels of peren op overschot: maak er een heerlijke marmelade van.

Zeg jij ook al te vaak ‘sorry’?

05 October 2021 15:00 Wedden dat je vandaag al ‘sorry’ hebt gezegd? Maar is die verontschuldiging écht wel nodig? We lijken het moeilijk te hebben om af en toe kordaat te zijn of om gewoon nee te zeggen uit schrik mensen te kwetsen.