Tagtik

Pintje drinken op Werchter: 3,25 euro

11 March 2022 10:15 De muziekliefhebber die deze zomer naar Rock Werchter trekt, zal niet alleen meer geld hebben moeten neergeteld voor zijn ticket. Ook de drankprijzen op de wei gaan de hoogte in.

Belgische consument koopt duurzamer kerstmaal dit jaar

14 December 2021 14:30 Binnenkort begint de tijd van lijstjes opstellen van benodigdheden voor ons kerst- en/of nieuwjaarsmenu. Koop jij dit jaar ‘anders’ dan de voorbije jaren? Wij zijn als consument gevoeliger geworden voor duurzaamheid en voor specifieke thema’s als dierenwelzijn of lokale voeding.

Zette jij je thee al die tijd verkeerd?

04 December 2021 14:30 Ben jij een theedrinker? Dan ben je zeker en vast niet de enige! Wist je dat thee, na water, de meest verbruikte drank ter wereld is? Steeds meer horeca-uitbaters doen inspanningen om het aanbod kwaliteitsthee te verruimen.

Papieren reclamefolder blijft populair

18 November 2021 12:00 Behoor jij ook tot die groep van mensen die geduldig wacht tot de reclamefolder van ‘jouw winkel of supermarkt’ in de bus valt? En dan een boodschappenlijstje begint, afhankelijk van de interessante aanbiedingen. Of lees jij die folders liever online?