Tagtik

Meisje (15) verkracht in Pepingen

06 November 2022 12:56 Op dinsdag 21 september 2021, omstreeks 19.00 uur, heeft een man een minderjarig meisje verkracht aan het kruispunt van de Kattenholstraat, de Kareelstraat en de Grote Baan in Pepingen.

Gaat u ook ziek naar het werk?

04 November 2022 14:00 35 procent van de werknemers in België is de afgelopen zes maanden wel eens ziek naar het werk gegaan. En nog eens 15 procent bleef van thuis uit ziek doorwerken. Dat zijn de opvallendste vaststellingen van een bevraging in opdracht van uitzendbedrijf Tempo-Team.

Zo geraakt je brief tijdig bij de ontvanger

04 November 2022 09:52 Velen hebben het al meegemaakt: een verjaardagskaart die nooit bij de jarige is terechtgekomen, die brief die nooit is aangekomen, die wenskaart die je nooit ontving … De Inspecteur op Radio 2 krijgt geregeld klachten van mensen wiens brieven verloren gingen in de post. Je kan er echter weinig aan doen. Elke dag gaan brieven verloren in de post, ook al doet Bpost er alles aan om dit te vermijden. Gewone brieven kan je niet traceren, dit kan enkel met aangetekende zendingen. Radio 2 geeft tips die helpen om je brief op tijd bij de ontvanger te krijgen.

Vrijdag gaat het regenen

04 November 2022 09:21 Vrijdag wordt het wisselend tot zwaarbewolkt met talrijke buien in het westen van het land en eerder langdurige regen in het zuidoosten.

Zo blijf je ook in de herfst sporten

03 November 2022 12:06 We hebben in deze donkere dagen de neiging om minder aandacht te besteden aan ons lichaam en de zetel lijkt ons toevluchtsoord te worden na het werk. Het is al voldoende bewezen dat bewegen een positief effect heeft op ons immuunsysteem en ook reduceren we ons stressniveau door te sporten. Te koud om buiten te sporten? Geen excuus met deze tips!