Tagtik

Meghan Markle bevallen van dochtertje Lilibet

06 June 2021 18:15 Prins Harry en Meghan hebben zonet de geboorte van hun tweede kind aangekondigd: een dochter. Ze kreeg de naam Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Het meisje werd vernoemd naar haar overgrootmoeder Queen Elizabeth en prinses Diana.

Ook prins William krijgt eerste prikje

21 May 2021 06:30 Op zijn Twitteraccount heeft de hertog van Cambridge, beter bekend als de Britse prins William, donderdagochtend een foto geplaatst van zijn eerste inenting met het coronavaccin.

Quarantaine-kilo's? Zo versla je emo-eten!

07 November 2020 13:29 Deze bizarre tijden brengen heel wat gevoelens los … angst, onzekerheid, negativiteit … We hebben dan nogal eens de neiging om onze emoties weg te eten. Volgende TIPS zorgen ervoor dat we dit onder controle kunnen houden, en niet met corona-kilo’s opgezadeld zitten.

17-jarige blijkt meesterbrein achter hacken Twitteraccount Obama, Gates en Musk

01 August 2020 15:11 Cyberaanvallers probeerden midden juli de Twitteraccounts van 130 mensen te hacken. De daders kozen de accounts van prominente personen uit zoals oud-president Barack Obama, Microsoft-medestichter Bill Gates, Tesla-oprichter Elon Musk, de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en Amazon-baas Jeff Bezos. De hackers postten via hun accounts berichten omtrent bitcoin-fraude en haalden zo heel wat geld binnen.

Maak een kruis over je citytrip naar Barcelona

17 July 2020 16:00 Slecht nieuws voor de inwoners van Barcelona of voor wie nog droomde van een citytrip naar de Catalaanse hoofdstad. Het coronavirus slaat er opnieuw wild om zich heen waardoor de Spaanse overheid zich genoodzaakt ziet om de inwoners van Barcelona opnieuw op te roepen om thuis te blijven. Alleen voor essentiële verplaatsingen wordt een uitzondering gemaakt. Een echte lockdown is het niet, want het is niet verboden om de straat nog op te gaan. Het gaat om aanbevelingen van de overheid.