Tagtik

Justin Bieber half verlamd in het gezicht (VIDEO)

11 June 2022 12:15 Het gaat niet goed met de gezondheid van de Canadese popster Justin Bieber. De immens populaire 28-jarige zanger liet enkele dagen geleden weten dat hij verschillende concerten moest annuleren door een “niet-covid gerelateerde ziekte.” Nu heeft Bieber ook uitgelegd wat er precies aan de hand is.

Koning Filip schenkt opmerkelijk voorwerp terug aan Congo

08 June 2022 13:01 Tijdens hun meerdaags bezoek aan Congo hebben de Belgische koning Filip en eerste minister Alexander De Croo een masker uit het AfricaMuseum overhandigd aan het Nationaal Museum van Congo. België heeft zich immers voorgenomen om alle kunst die in de koloniale periode naar België werd overgebracht, terug te geven aan Congo en dit masker is de eerste stap.

Deze 'tover-uien' doen je nooit tranen

06 June 2022 10:16 We kennen het eeuwenoude probleem bij uien schillen: onze ogen beginnen te tranen! En ook de vele trucjes hebben we waarschijnlijk al, met meer of minder succes, toegepast. Van de ui eerst even in de diepvries zetten, het mes instrijken met citroensap, water laten koken in de ruimte waar je de uien snijdt, geen gekarteld mes gebruiken … tot de ui snijden met de afzuigkap ingeschakeld.

Victoria Beckham: “Het is ouderwets om dun te willen zijn”

06 June 2022 10:11 We kennen Victoria Beckham (48) vooral van haar gelijknamige modelabel dat ze in 2008 oprichtte. Ze startte met een reeks nauwsluitende jurken en ging later verder met een ready-to-wear kledinglijn en schoenen. In 2019 introduceerde ze samen met fitness- en lifestylemerk Reebok de eerste Victoria Beckham collectie.

Broodzakken hergebruiken?

06 June 2022 10:05 Heel wat mensen stappen met hun oude broodzak naar de bakker om deze te hergebruiken. Maar is dat wel een goed idee?