Tagtik

Rusland en Iran smeden dodelijke plannen

09 September 2024 11:18 De Oekraïense regering heeft de intensivering van de militaire samenwerking tussen Rusland en Iran bekritiseerd en haar grote bezorgdheid geuit over berichten dat Teheran ballistische raketten aan Moskou zou kunnen leveren.

Poetin vs Trump: “Moet ik kwaad worden?”

09 September 2024 11:09 Op 5 september maakte de Russische president op het Eastern Economic Forum duidelijk dat voor Rusland de overwinning van Kamala Harris wenselijk was, omdat Trump de man was die "meer sancties tegen Rusland had ingesteld dan welke president dan ook voor hem had gedaan."  

'Verliefd op de butternut'

09 September 2024 10:55 Herfst, dé tijd van pompoenen! Dit is een zeer populaire groente die je in heel wat recepten kan gebruiken. Je kent de ‘klassieke oranje pompoen’, maar ken je ook de flespompoen, ook gekend onder de naam butternut. Het is een kleine tot middelgrote pompoensoort met een fles of peerachtige vorm. Deze soort wordt in veel gerechten gebruikt, vooral omdat het vruchtvlees weinig draden bevat. De flespompoen heeft een zoete en nootachtige smaak.