Tagtik

Daarom laat je de bladeren best liggen op het kerkhof

28 October 2023 10:00 Tijd om wat klusjes in de tuin uit te voeren? We schrappen alvast één tijdrovende taak van uw lijstje! Nu de herfst volop in het land is en de bomen hun bladeren meer en meer verliezen, worden harken, kruiwagens, bladblazers … bovengehaald. Hiermee gaan we dan de vallende bladeren te lijf! Op de Leuvense Stadsbegraafplaats heeft men het anders aangepakt: men laat er de bladeren gewoon liggen.

Ben jij klaar voor trick or treat?

24 October 2023 10:28 Dinsdag 31 oktober is het Halloween, het uit Amerika geïmporteerde feest waarop kinderen van deur tot deur gaan om de bewoners een vraag te stellen: trick or treat?

Gezond en goedkoop eten: het kan zeker met deze tips!

21 October 2023 13:11 Gezond eten … iedereen heeft er de mond vol van! Het is van groot belang dat we hier aandacht blijven voor hebben. “Maar wie kan al die verse groenten en dat lekker fruit betalen?” hoor je soms wel eens. Ook met weinig geld kan je gezond én lekker eten! Met deze tips lukt het wel om te besparen op lekker en gezond eten.

Worden kinderen sneller ouder op hun gsm?

13 October 2023 09:24 Heb jij al eens gekeken in welke houding jouw kids achter een scherm zitten? Dat is zeker niet mooi met een rechte rug aan hun bureau. Meestal is dit in de zetel, hangend of in foetushouding. Het kan niet anders dan dat dit effect heeft op een lichaam.