Tagtik

Inwoners Toronto beginnen helft van hun eigen bed te verhuren

09 December 2023 14:00 Inwoners van Toronto nemen hun toevlucht tot onorthodoxe manieren in tijden van torenhoge huisvestingskosten. Mensen beginnen er zelfs ‘de helft van hun bed’ te verhuren, wat een nieuwe trend is die laat zien hoe flexibel en creatief inwoners van de Canadese stad kunnen zijn, zelfs in tijden van een uitdagende huizenmarkt.

Hoeveel kalfsvlees zit er in kalfsworst?

08 December 2023 10:38 Kalfsworst die amper 5 procent kalfsvlees bevat, kan dat? Volgens Fenavian, de federatie van de Belgische vleesverwerkende nijverheid, zijn er geen regels rond minimumpercentages. Trouwens, kalfsworst van 100 procent kalfsvlees zou zelfs niet eetbaar zijn. Het varkensvlees dat wordt toegevoegd zorgt voor de textuur en de lekkere smaak.

Dit speelgoed uit uw kindertijd is nu een fortuin waard

02 December 2023 15:00 Wat tijdens uw kindertijd na veel zagen of met het verzamelde zakgeld uiteindelijk aangekocht kon worden, is nu misschien wel heel veel meer waard. Als u het speelgoed waarmee u speelde in de jaren '90 in goede staat bewaard heeft, kan dat nu op Ebay en andere verkoopwebsites aan astronomische bedragen verkocht worden.

Tattoo beu? Dat wordt een pijnlijke zaak!

27 November 2023 10:13 We kennen allemaal wel mensen met tattoos. De ene liet de tattoo plaatsen als herinnering aan een liefde, een vakantie … de andere als een levensmotto. Maar wat als men jaren later wil komaf maken met die tattoo?