Tagtik

Oudbakken chips: zo hoef je ze niet weg te gooien!

01 September 2023 13:00 Wedden dat je in de kast nog een pakje oudbakken chips hebt liggen? Of misschien al een geopend pakje? Meestal belanden die dan in de vuilbak of op de composthoop. Maar wist je dat je enkele heerlijke gerechtjes kan maken met oudbakken chips? We vonden enkele eenvoudige receptjes bij Radio 2.

Zo laat je jouw tiener toch ontbijten

31 August 2023 07:14 Tieners leiden een druk leven en laten maar al te vaak hun ontbijt links liggen. Geen tijd … geen honger … ’s morgens nog andere zaken te doen … enz. Nochtans heeft een tienerlichaam in volle groei veel energie nodig: zo’n 2500 kcal per dag. Ontbijten zorgt ervoor dat je de kracht hebt om de dag goed te starten en dat je niet naar ongezonde snacks gaat grijpen voor het middag is. Tevens zorgt een gezond ontbijt voor een goede concentratie.

Zo maak je snel die gezonde groentespreads

30 August 2023 07:21 Wat smeren we vandaag weer op die boterhammen? Al eens groentespread geprobeerd? Zo’n groentespread is niet alleen lekker, het is ook makkelijk te maken én je hebt meteen ook je portie groente binnen. Aan de slag!

Je buik intrekken voor de 'perfecte' Instagramfoto? Ongezond!

26 August 2023 13:00 Welke vrouw droomt er niet van om een platte buik te hebben? Voor dit ‘schoonheidsideaal’ hebben vrouwen heel wat over, zoals lange tijd de buik intrekken. Bij velen is het zelfs een onbewuste gewoonte geworden om hun buik in te trekken. Zo ontstaat er niet alleen spanning op de buik, maar ook op nek-, schouder-, rug-, zitvlak- en bekkenbodemspieren.