Tagtik

Brussels zwembad discrimineert mannen: aparte openingsuren voor vrouwen

Eerder deze week opende het Brusselse openluchtzwembad 'Flow'. Opmerkelijk is dat het zwembad mannen discrimineert. Er worden namelijk aparte openingsuren gehouden voor vrouwen. Ook Theo Francken en Georges-Louis Bouchez klagen op sociale media het feit aan dat er aparte zwemuren worden voorzien voor vrouwen en dat de boerkini er toegelaten wordt. "Welkom in de hoofdstad van Europa.", aldus Francken. Bouchez zal de zaak naar eigen zeggen in het parlement aanklagen.

"Boerkini toegelaten en gereserveerde uren voor vrouwen. De communitaristische waanzin gaat voort. MR zal dit in het Brusselse en federale parlement aanklagen. Onze waarden worden ondermijnd door de onkundige medeplichtigheid van sommigen."

Bouchez wil dat Sarah Schlitz van Ecolo, staatssecretaris voor Gelijke kansen en Gendergelijkheid, ingrijpt. Theo Francken denkt daar het zijne van: "Sarah Schlitz is het ECOLO regeringslid dat de Islamisten Moslimbroeders van het CCIB subsidieert en de allereerste regeringscommissaris met hoofddoek benoemde in het Instituut voor Gelijkheid van Mannen en Vrouwen (sic). Bouchez eist nu dat net zij ingrijpt. Hahaha." (Skwadra by Tagtik/Source: Twitter)

Ook dit kan u interesseren